De organisatie van de huisconcertreeks Folk At Home in Tilburg heeft de voorlopige programmering van seizoen '23/'24 bekend gemaakt. Er zijn optredens van Babes in the Grass, Gerry Colvin Band, Bert Louissen en Winter/Wilson.

De organisatie van Folk At Home stuurde de volgende info over het voorlopige programma van seizoen '23/'24:

Zaterdag 23 september 2023: Babes in the Grass. Deze bluegrass ladies, - die overigens van alle markten thuis zijn en dus ook andere stijlen beheersen en die daarnaast ook nog eens af en toe bijgestaan worden door twee prachtige mannelijke muzikanten die het niet kunnen laten om mee te doen haha- zullen met hun prachtige stemmen, humor, muzikale vaardigheden op verscheidene instrumenten en geweldige nummers ons 50e concert voor hun rekening nemen! 

Zondagmiddag 5 november 2023: Gerry Colvin band. De allereerste singer/songwriter die we direct na zijn vorige concert, twee jaar geleden, weer vastgelegd hebben. Wat een fantastische entertainer en sfeermaker! Was hij vorige keer vanwege corona met alleen zijn bassist, nu komt hij met volledige bezetting!

Zaterdag 23 maart 2024 óf zondagmiddag 24 maart 2024: een heel bijzonder concert! Voor de allereerste keer gaan we naar Nederlandse muziek luisteren. In dat weekend komt namelijk Bert Louissen een programma met liedjes van Jules de Corte brengen! Ik weet dat dat absoluut geen Engelse folk is, maar aangezien het liedje "Ik zou wel eens willen weten" het allereerste liedje is dat ik ooit tijdens een folkavond in Engeland gezongen heb, én aangezien we Bert kennen als een geweldige zanger en instrumentalist (hij heeft ook samengewerkt met Liesbeth List) kijk ikzelf érg naar dit concert uit. De precieze datum weten we in september waarschijnlijk. Dus houdt dit weekend nog even open!!

Zondagmiddag 14 april 2024: Winter/Wilson. Een van onze favoriete duo's. Kip Winter en Dave Wilson, een echtpaar met beiden mooie stemmen, prachtige zelf geschreven songs, humor, presentatie en goede instrumentalisten! We proberen in Engeland áltijd een concert van hun "mee te pikken".

Dat is voorlopig de agenda voor het komende seizoen. We hopen daar binnenkort nog meer aan toe te kunnen voegen!

Folk At Home vindt plaats in Tilburg, wil je meer weten, uitnodigingen ontvangen voor de concerten of aanmelden voor de nieuwsbrief kijk dan op: https://folkathome.nl/paginas/home.htm.