Na hun tournee in Duitsland komen Jake Walton en Eric Liorzou ook nog een paar dagen over de grens om enkele optredens in het noorden van het land te verzorgen.

Jake Walton komt uit Cornwall en wordt gezien als één van de laatste echte Keltische barden. Samen met de uit Bretagne afkomstige muzikant Eric Liorzou speelt hij zowel instrumentale nummers als eigen liederen, alles in de Keltische traditie.
Jake en Eric hebben een prachtige harmonieuze sound ontwikkeld in zowel een schitterend samenspel van twee gitaren als de perfect bij elkaar passende mandola, dulcimer en draailier. Jake wordt beschouwd als één van de beste draailierspelers ter wereld.
De zang van Jake is zeer ingetogen en rustig en spreekt zowel folkliefhebbers als liefhebbers van het singersongwritergebeuren en zelfs wat meer klassiek georienteerde mensen aan.
Eric bespeelt mandola en verscheidene gitaren en ook van zijn hand zullen er composities te horen zijn.
Ook Eric heeft al een lange muzikale geschiedenis achter de rug, maar hij is vooral ook bekend als lid en medeoprichter van de Bretonse groep Bleizi Ruz.

Data:
zo. 24 oktober, Groningen, Kroeg van Klaas - ma. 25 oktober, Groningen, o'Ceallaigh's Irish Pub - wo. 27 oktober, Leek, Cult. Centrum "De Oude Ulo" - do. 28 oktober, Visvliet, Witte Kerkje (mogelijkheid tot speciaal 3-gangen menuutje in Keltische sfeer vooraf, inl. Auberge Visvliet, tel. 0594 - 249555) - vrij. 29 oktober, Drachten, Bluescafé Fourty Seven.