Jaune Toujours presenteert
cd Barricade in Londen
Eind juli trekt Jaune Toujours naar Engeland voor een reeks concerten, waarbij de nieuwe cd Barricade aan het Londense publiek wordt voorgesteld (sinds een paar weken in verdeling bij Discovery Records). Tegelijkertijd komt Aire de Rien (track 3 op Barricade) op een compilatie bij het volgende nummer van fROOTS, het gezaghebbende Engelse muziekmagazine, dat in de vorige editie ook al uitgebreid aandacht aan het nieuwe album besteedde.
Jaune Toujours zal in openlucht spelen, aan de oevers van de Thames voor het Royal National Theatre, op het Summer Music Festival in Eastleigh (op 80 km van London) en indoor in de gerenommeerde Londense venue The Spitz. En aan die reeks wordt nu nog een extra showcase toegevoegd voor heel wat pers en organisatoren, op de fROOTS 25th anniversary party!
Jaune Toujours is tot die tijd nog te zien op:
14/7, 22:00, Midweekfeesten, Sint-Truiden
20/7, 20:00, Bal National, brussel
25/7, 16:15, Festival Dialecta, Flobecq
25/7, 19:00, Gentse Feesten, Korenmarkt Gent

Op 31 juli is Jaune Toujours te horen op de radio om 20:00 uur in Club Live Live (VRT Radio 1) met opnamen op het Sfinks Festival akoestisch + gasten: Mielka & Katia Pohlodkova (Mec Yek) & Laïla Amezian (Arabanda)
Zie ook: www.choux.net