Wally Page & Ed Veltrop in november op tournee Begin november komt de Ierse singer/songwriter Wally Page weer naar Nederland voor negen optredens. Page is hofleverancier van Christy Moore en schreef voor hem hits , w.o. Smoke and Strong Whiskey, This is the day, All for the roses, Biko Drum en The two Conneeleys. Uiteraard schreef en schrijft hij ook voor andere folkartiesten. Zo nam o.a. Eleanor Shanley het nummer Baby's in Blue op en schreef hij voor Amnesty International het nummer Los Descaparecidos, over de vele vermiste personen in El Salvador ten tijde van de dictatuur.
Page staat bekend om zijn rake teksten en schroomt niet om enerzijds politieke zaken aan de kaak te stellen en anderzijds zijn persoonlijke ziel en zaligheid bloot te leggen.
Hij laat zich beinvloeden door een keur aan muziekstijlen. Als songwriter opereert hij weliswaar in 'de schaduw' van de grote artiesten, maar ook zelf staat hij al zo ongeveer zijn hele leven zeer regelmatig op het podium.

Evenals op zijn tournee vorig jaar wordt Page begeleid door Ed Veltrop (John O'Dreams) op accordeon, piano & backing vocals.

Wally Page & Ed Veltrop:
· Donderdag 4 november Mulligans (Amsterdam)
· Vrijdag 5 november Mulligans (Amsterdam)
· Zaterdag 6 november Theater City of Wesopa (Weesp)
· Zondag 7 november Folkclub (Oosterleek)
· Woensdag 10 november Hard Times (Vlaardingen)
· Donderdag 11 november De Harmonie (Edam)
· Vrijdag 12 november 't Ey (Belsele, B)
· Zaterdag 13 november O'Carolans (Bergen op Zoom)
· Zondag 14 november De Vrije Handel (Ouderkerk a/d/ Amstel)