Ad Lijnse is met zijn muzikepodium Razzmatazz in Oost Souburg een vaste waarde in het folkcircuit. Hij organiseert al jaren mooie intieme concerten op de zolder aan Middelburgsestraat 113 in Oost Souburg (Vlissingen). Zo is aanstaande zaterdag 16 april de Canadese singersongwriter en reiki-leermeester Rick Bockner (zang/gitaar) te gast. Hij wordt bijgestaan door Nout Grupstra op viool. Aanvang 21 uur.

Voor het naseizoen kondigt Razzmatazz nog een paar fraaie concerten aan: 24/9 Stef White & Kersten DeLigny. 26/11 Laroux & de Meute en 17/12 Remmelt, Muus & Femke.

Rick Bockner
De Canadees Rick Bockner is een echte wereldburger. Veelzijdig als hij is, reist hij de hele wereld rond. Als reiki-meester is zijn verschijning wereldwijd bekend. Als muzikant treedt hij op, leidt workshops en kan boeiend vertellen over zijn omzwervingen als muzikant. Van kindsbeen af heeft hij met muziek te maken gehad. Pete Seeger was thuis een regelmatige bezoeker.Met de Mad River Band uit San Francisco maakte hij furore. Daarna verschenen CD's met muziek vanuit steeds andere invalshoeken : blues, instrumentaal gitaar, folk , country en het singer/song-writers genre.

Zie ook www.razzmatazzpodium.nl