Voordat de Zwolse band Blue Dew begint aan het nieuwe seizoen 2005 - 2006 staan er de komende weken nog enkele optredens op de agenda, waarvan twee in Schouwburg Odeon in Zwolle. Het optreden op woensdag 27 april a.s. in het intieme Papenstraattheater van Odeon is uitverkocht. Er komt een extra voorstelling op 11 mei in de grote Dommerholtzaal van Odeon met als bijzonder tintje een optreden van twee Ierse danseressen.

Blue Dews theatervoorstelling The Long Journey Home zal woensdagavond 11 mei worden opgevoerd met Ierse dans van Mise agus Tusa, twee Ierse danseressen die een aantal nummers van Blue Dew van traditionele Ierse dans zullen voorzien. Voor deze Ierse dansen wordt afwisselend gebruik gemaakt van hard- en softshoes. De danseressen van Mise agus Tusa, Andrea van der Wilt en Annemiek Lenstra, waren de afgelopen jaren al regelmatig te zien op folkfestivals en in het theater, o.a. bij bands als Norland Wind, Providence en Dervish. Bij een aantal van deze optredens maakten ze deel uit van de Kilkenny School of Irish Dance.

Blue Dew:
Pim Leutholff: banjo, gitaar, bodhran en zang
Marius Klein: gitaar, bouzouki en zang
Wendy v Zomeren: viool en zang
John Beumer: contrabas, bluesharp en zang.
Sijtze Malda; gastmuzikant op accordeon, bodhran en wooden spoons

Reserveren voor het concert op 11 mei kan via Schouwburg Odeon : tel 038 4288 288 (ma t/m vrij 10.00 uur - 14.00 uur) of via de site www.schouwburg-odeon.nl Aanvang 20 uur, entree 10 euro.
Zie ook www.bluedew.nl en www.freewebs.com/mise_agus_tusa.