De Britse popgroep Magna Carta komt op 29 oktober naar Apeldoorn. Pax Kinderhulp is de organisator van een concert in het Bolwerk aan de Ravelijn.
Leden van de werkgroep van Pax Kinderhulp in Apeldoorn zetten zich jaarlijks in voor de Armeense kinderen die in deze regio vakantie houden. Het concert is een benefiet om die vakantie voor twintig kinderen mogelijk te maken.

Magna Carta, een grote naam uit het popverleden, kan zich vinden in het goede doel. Linda en Chris Simpson, die al jaren tot de vaste kern van de groep behoren, zegden onmiddellijk hun medewerking toe.

Naast Magna Carta - kenners spreken van de langst spelende akoestische band ter wereld - treedt ook de jonge violist Matt Barnhoorn op.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn met ingang van vandaag te reserveren via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch bij Marc van Mulkom (0578-570198) en Ben Koops (055-5426633). Pax Kinderhulp verwacht binnen afzienbare tijd het concert van het predikaat ‘uitverkocht' te kunnen voorzien.