De Amerikaanse folkrocker Eric Taylor begint zijn Europese tournee aanstaande zondag 2 oktober in Austerlitz. Daarna volgen veel concerten in Ierland, GB, Duitsland en Frankrijk. Eind oktober keert hij weer terug naar onze omgeving. Dan staat hij op 28 oktober in Toogenblik in Haren/Brussel, 29 oktober in Aerdenhout, 30 oktober in de Amer in Amen, 6 november op het Roots of Heaven Festival in Haarlem en 7 november bij In the woods in Hollandsche Rading.

Een concert van Eric Taylor is een mengeling van eigen nummers, aangevuld met covers van iconen als Dylan en Townes van Zandt. Zondag 2 oktober begint hij dus na zijn oversteek uit Texas in het Beauforthuis in Austerlitz) om 17.30 uur, met aan de bar verkoop van een hapje. Taylor wordt begeleid op percussie door Angelo van den Burg. Bovendien is er nog een voorprogramma van Wouter Hamel (Barend & van Dorp, Paul de Leeuw). Hamel was vorig jaar Nederlands "most promising Jazz vocalist" en zingt thans in zijn eigen band en in de Young Sinatras.

Kaarten zijn te reserveren bij het Beauforthuis, 0343 - 49 18 58, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Beauforthuis vind je aan Woudenbergseweg 70 in Austerlitz. Zie ook: www.beauforthuis.nl.