Nu zondag 2 oktober komt de Amerikaanse singer/songwriter Kevin Montgomery voor een uniek en eenmalig concert naar Leeuwarden. Het concert zal plaatsvinden in Cafe Scooters, Ruiterskwartier 61-63 te Leeuwarden en start om 20.00 uur. De entree is 10 euro, het voorprogramma wordt verzorgd door de nederpopband Vanaf Vandaag.

A little bit of Rock, a little bit of country omschrijft Kevin Montgomery het beste. Hij zegt het zelf al in zijn song "Another Long Story". De Amerikaanse singer songwriter groeide op in Music Row van Nashville. Zijn muziek heeft een hedendaagse sound met een sentiment dat tijdloos is. Invloeden van Gram Persons, The Eagles en Roger McGuinn. Bruce Springsteen en Jackson Browne voor zijn songwriting. Sinds enkele jaren tourt hij non stop en bouwde een grote schare fans op in Engeland en de rest van Europa. Zijn laatste albums 2:30AM en ‘Live in Glasgow' vertelen innemende verhalen over liefde, 't leven, geluk en verlies.

In 1994 released A&M Records Kevin's debuut album 'Fear Nothing' dat meteen werd toegejuiched. Na een tournee van anderhalf jaar met met Peter Himmelman, Sheryl Crow en David Crosby kwam hij terug in Nashville. Kevin bleef in het circuit door in 1996 mee te werken aan Buddy Holly's hulde album 'Not Fade Away'. Verder nam hij 'Wishing' (geschreven en gecoproduceerd door zijn vader) op als duet met Mary Chapin Carpenter.

Zie ook: www.kevinmontgomery.com, www.vanafvandaag.tk, www.cafescooters.nl.