De Vlaamse groep Mairan geeft zaterdag 22 oktober een concert in Oost-Souburg bij Vlissingen in Folkzolder Razzmatazz. Drie vrouwenstemmen en eigen composities. Instrumentale virtuositeit op piano, altviool, gitaar, bas en percussie. De muziek is folky, jazzy en rockend. De teksten zijn oud en poëtisch in het Vlaams, Frans, Engels, Italiaans en zelfs Latijn.

Twee jaar geleden verscheen hun debuutalbum Mairan. Het werd goed ontvangen in de pers. De meeste nummers worden geschreven door pianist Florejan Verschueren, maar ook leadzangeres Elly Aerden is produktief.
Mairan bestaat uit: Lief Proost, Elly Aerden en Jes Proost (zang), Stefan Wellens (viool), Jan-Kris Vinken (percussie, drums), Kristof Aerts (basgitaar, zang) en Florejan Verschueren (piano).

Folkzolder Razzmatazz bestaat al sinds 1968. Het is daarmee een van de oudste folkclubs van ons land. Razzmatazz biedt bestaande en beginnende bands en artiesten een laag-drempelig podium om hun muziek te laten horen in een intieme, besloten setting. Je vind Razzmatazz aan de Middelburgsestraat 113, 4388 VP Oost-Souburg.

Het concert begint zaterdag 22/10 om 21.00 uur. Kaarten zijn vanaf 12 oktober te bestellen via tel. 0113-230168.
Zie ook www.razzmatazzpodium.nl en www.mairan.be.