At The Close Of Every Day (atcoed) treedt komend weekeinde drie keer op. Vrijdag 13/2 in 013 Tilburg, zaterdag 14/2 op het festival Noorderslag in Groningen en zondag 15/2 in de Utrechtse Helling (Tivoli).  Op het Noorderslag Festival speelt atcoed met de 'Nederlandse Impressionisten'. Een verzamelnaam van o.a. bands als Spinvis, Meindert Talma en de Negroes en Andre Manuel. Een bonte verzameling, met als grote gemene deler: het gebruik van de eigen taal en een eigenzinnige kijk op het eigen leven.

Op Noorderslag lanceert atcoed een nieuwe actie. De groep komt dit jaar elke maand met een nieuw t-shirt waarop een spreuk  van hun album 'de geluiden van weleer'. De shirts zullen elke maand via verschillende acties weggegeven worden. Na het concert op Noorderslag worden er 100 aan het publiek uitgedeeld. De spreuk die er deze eerste keer op staat is: "alles stil om mijnent wil, voor vandaag" afkomstig uit het openingsnummer 'stil'. De spreuk voor de 12e maand wordt bepaald door de fans. Zij kunnen hun favoriete spreuk of tekst uit 'de geluiden van weleer' kiezen en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder de mensen die gestemd hebben op de meestgekozen spreuk worden 25 shirts met deze spreuk verloot.

atcoed, bestaande uit Minco Eggersman (volkoren) en Axel Kabboord (this beautiful mess), debuteerde eind 2002 met de cd "zalig zijn de armen van geest". In 2004 verscheen "the silja symphony", een herdenkingsalbum rond de ramp met de veerboot estonia. Dit album werd door vpro's 3voor12 uitgeroepen tot album van het jaar 2004. In datzelfde jaar presenteerde atcoed tevens haar live dvd "the sound of someone watching me". In september 2005 zag "de geluiden van weleer" (het liedboek voor de mensen) het licht, waarop de geestverwante Spinvis een duet zingt en de cover 'bang' van Doe Maar is ingespeeld.

Zie ook: www.atthecloseofeveryday.com.