Bij Boet'n Deure Snarenpluk draait het allemaal om akoestische muziek.  Op 13 en 14 april zijn er 's avonds luisterconcerten in en om the Bluegrass Halfway House in Dalerveen. Vrijdag 13 april treden Stephanie Struijk, Red Herring en Haley's Comet geheel akoestisch op. Op 14 april is het de beurt aan The Stringlers, Marlene Bakker en Low Joe Handsome.

Boet'n Deure Snarenpluk is een handgemaakt, kleinschalig, kleurrijk evenement, met een hoofdrol voor akoestische muziek in en om The Bluegrass Halfway House in Zuidoost Drenthe.
Het belooft een warme, sfeervolle eerste editie te worden. Bezoekers zitten warm en droog. Entree: 20 euro pp per avond, inclusief hapjes & pauzedrankjes. Kaarten zijn uitsluitend te koop via de website: www.boetndeure.nl.

Onlangs moest het bestuur besluiten om af te zien van het organiseren van evenementen bij Uitkijktoren Poolshoogte, in de bossen bij Exloo/Odoorn. Over de invulling van de rest van het seizoen zal het bestuur zich na Boet'n Deure Snarenpluk beraden.

13 en 14 april 2018, Boet'n Deure Snarenpluk
Meer info en tickets: www.boetndeure.nl.