Op zaterdag 15 juni presenteert de folkband JaMiJa XL, in samenwerking met Poppodium Duycker, de tweede editie van JaMiJa XL Folkfest. De band nodigt regionale bevriende bands uit om tussen 20:00 en 02:00 uur op te treden tijdens hun eigen gratis folkfestival in Poppodium Duycker en het Duyckercafé in Haarlemmermeer.

Verwacht traditionele Ierse folk met uitstapjes naar pop en rock. Covers van Bob Dylan, The Dubliners, The Rolling Stones, Jethro Tull, Johnny Cash, Avici en Mumford & Sons zullen de revue passeren. De nummers worden (semi) akoestisch ten gehore gebracht en aangevuld met instrumenten als dwarsfluit, viool, banjo en mondharmonica.

In het Duyckercafé en de kleine zaal van Poppodium Duycker spelen o.a. Pro, Albert Mooney’s, JaMIja XL, Ukelol, Busking Belters & The Little Hobo’s. JaMiJa XL Folkfest belooft een veelzijdig festival te worden.
 
Over Poppodium Duycker
Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres met in het verleden artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman hebben.

Zaterdag 15 juni 2019, JaMiJa XL Folkfest in Poppodium Duycker, Haarlemmermeer.
Meer informatie duycker.nl