In de uitzending van ExitPlus Folk van vanavond (1/10/08) wordt aandacht besteed aan nieuwe cd's van Juan Masondo & Jopie Jonkers (El charco), Tish Hinojosa (Our little planet), Renata Rosa (Manto dos sonhos) en Wigbert (Altijd wel iets). Informatie is er ook over een concert met filmmuziek van Kadril (That's all folk 17 oktober de Bijloke Gent - www.kadril.be).

Dan is er nog een aankondiginging van een concertenreeks De kleuren Van De Velde van de familie de Cauter met Karel Vingerhoets, een hommage aan Wannes Van de Velde (9-17 oktober theater Vooruit Boechout - www.myspace.com/decauterfam). Voorts muziek van Raul Carnota, Caceres, Rupa & the April Fishes en Ruben Gonzalez (uit Buena Vista Social Club at Carnegie Hall).
 
De volgende twee weken (8 & 15/10 2008) besteedt ExitPlus aandacht aan het filmfestival van Gent, ExitPlus Folk is weer terug op 22/10. Het programma wordt op woensdagavond tussen 23:00 en 24:00 uur uitgezonden op de Vlaamse Radio 1 en is te (her-)beluisteren via www.radio1.be.