Op 21 maart is Fabiana Dammers live bij Radio Winschoten. Het is radio presentator Peter van Zeijl, met medewerking van De Oude Remise, gelukt om de winnares van De Grote Prijs van Nederland 2008 (categorie Singer/Songwriter) in zijn programma Folk en Zo te krijgen. Het optreden is toegankelijk voor publiek.

Op zaterdagavond 21 maart geeft Fabiana Dammers dan op verzoek van "Folk en Zo" een concert in De Oude Remise te Nieuweschans. De eigenzinnige pop/folk songs die Fabiana schrijft met haar gitaar Fabio hebben als unieke kenmerk dat ze meteen in je hoofd blijven hangen. Haar teksten raken de kern door hun eenvoud, uitgedrukt in melodieuze composities. In combinatie met een bezielde live-performance zorgen haar optredens geregeld voor een stille zaal. Dit concert wordt in een extra uitzending van "Folk en Zo" vanaf 20.30 uur live uitgezonden door Radio Winschoten.
 
Folk en Zo wordt normaalgesproken elke woensdagavond tussen 20 en 22 uur uitgezonden. Radio Winschoten is te beluisteren via: www.radiowinschoten.nl.

Meer info over Fabiana Dammers: www.myspace.com/fabianadammers.