Platenmaatschappij Music & Words, waar onder andere veel folk uitgebracht wordt, heeft sinds enige tijd een geheel vernieuwde website. Daarop is informatie over de eigen labels te vinden, maar  (onder import) ook over de labels die door Music & Words gedistribueerd worden, zoals Topic, Greentrax, Dara, Smithsonian Folkways, Piranha en Westpark. Voor wie de uitgebreide zoekfunctie eens wil uitproberen, zijn bovendien ook nog cd's te winnen.

De website wordt om de paar dagen automatisch geüpdatet, zodat de nieuwste releases er razendsnel in komen te staan. Ook de cd's die op de homepage staan, worden automatisch gegenereerd vanuit de database en lopen dus parallel met de officiële releasedata. Terugkerende bezoekers hoeven dus niet bang te zijn dat er niets nieuws te zien valt sinds hun laatste bezoek.

De meeste tijd is echter besteed aan de zeer uitgebreide zoekfunctie. Je kunt zoeken op artiestnaam en titel, maar ook op genre, op instrument, op land etc. Je kunt bijvoorbeeld alle Music & Words releases bekijken op releasedatum (dus ook diegenen die nog moeten uitkomen), maar je kunt ook op label zoeken en ziet dan alle cd's van bv. Topic of Smithsonian. Op dit moment loopt er nog een prijsvraag, waarmee bezoekers cd's kunnen winnen. Alle antwoorden zijn op de site terug te vinden.

Tot slot de link: www.musicwords.nl.