Op zondag 12 juni wordt het Boet'n Deure Festival georganiseerd bij Poolshoogte (Odoorn, Drenthe) met fraaie akoestische muziek op het podium en rondom de uitkijktoren veel ruimte om te jammen. Dit jaar staan Vals Plat, Heiko Ahrend Bluegrassband, Ruud Fieten, Harlequin Hovers, The Moonshine Hollow Band, Two of a Kind en Jan Henk de Groot met band op het programma.

Midden in het bos op 12 juni kunnen muziekliefhebbers weer genieten van handgemaakte muziek, de tofste teksten en de mooiste harmonies op gitaren, mandolines, banjo's, contrabas, viool en wellicht een zingende zaag. Goedweer- en slechtweervoorzieningen zijn aanwezig. Ook worden akoestisch spelende muzikanten van harte uitgenodigd om te komen jammen. Het podiumprogramma is van 11 tot 18 uur. Entree: vrije gift.

Vals Plat
Vals Plat


Het Boet'n Deure Festival en de Boet'n Deure concerten kenmerken zich door de gemoedelijke intieme sfeer en er is ruimte genoeg om naar muziek te luisteren. De entree voor het Boet'n Deure Festival en de Boet'n Deure concerten is een vrije gift. Zo kunnen bezoekers hun waardering voor de muziek in geld laten blijken en geven wat ze kunnen missen. Wie zeker wil zijn van een zitplaats bij de concerten wordt aangeraden om een tuinstoel of picknickkleedje mee te nemen. Er staan ook enkele klaar. Het restaurant bij Poolshoogte is open voor een hapje en een drankje. Het geluid bij Boet'n Deure wordt verzorgd door All Acoustic. Bij regen worden er enkele regenschermen opgetuigd, want organiseren akoestische muziek natuurlijk buiten in het bos, bij Poolshoogte (Exloo/Odoorn). Mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds, P de Jong Grond- en Straatwerken en andere sponsoren. Adres & info vind je via www.boetndeure.nl.

Zondag 12 juni 2016, Boet'n Deure Festival
Boet'n Deure Festival affiche