Donderdag 25 augustus start het 11e Boombalfestival in het gekende feeërieke kader te Lovendegem (B). Zoals te doen gebruikelijk wordt er veel gedanst, met workshops en optredens van o.a. Variomatic, Brotto-Lopez, Trio Loubelya, Naragonia, Elanor en Geronimo. Maar er zijn ook concerten van bijvoorbeeld Jeroen Kant, Het Zesde Metaal en Guido Belcanto.

Met het kruim van de Europese balscene in de danstempels en een divers aanbod aan topartiesten uit binnen- en buitenland op het buitenpodium belooft het Boombalfestival opnieuw een  mooie editie te worden. Meerwaardezoekers komen aan hun trekken met acht bieren van ’t vat geschonken in glas & een uitgebreid kwaliteitsaanbod om van te smullen: divers vegetarisch gamma, boerenkost, verse frietjes, beenham op de bbq, een (h)eerlijk oxfam-ontbijt en last but not least verse ijsjes van de lokale biohoeve.

Boombalfestival is in de eerste plaats een gezinsfestival waar iedereen, jong en oud zich op zijn gemak voelt. Een uitgebreid aanbod aan kinderanimatie, een nieuw springkasteel en de reeds gevestigde kinderanimatietent en zweefmolen zorgen ervoor dat het festival ook voor de allerjongste Boombalfans een fantastische beleving wordt.

25 t/m 28 augustus 2016, Boombalfestival in Lovendegem (B)
Meer info, complete line-up en tickets: http://www.boombalfestival.be.