Van 13 t/m 15 februari vindt op initiatief van Muziekmozaïek Folk & Jazz het VONKfestival plaats in de Belgische stad Gent. Van donderdag t/m zaterdag zijn er gratis optredens op de Open Stage, 's avonds zijn er concerten, van respectievelijk Tin Soldier in the Underwoods, Wör en Les Délices de la Tourmente, waarvoor entree gevraagd wordt.

Muziekmozaïek Folk & Jazz organiseert voor de eerste keer het VONKfestival. Gedurende drie dagen wordt Gent het toneel voor concerten,  een open stage, jams en een festivalclub.  In het Lakenmetershuis (Vrijdagmarkt 24, 9000 Gent) ontdek je folkmuziek in al haar facetten.

Vonkfestival afficheert zich als hét stadsfestival voor folk, roots en akoestische muziek en dat geven ze gestalte door drie onderdelen: een Open Stage waar 's middags gratis optredens te zien zijn van telkens 6 verschillende muziekgroepen en 's avond is er eerst een concert met betaalde entree, waarna er nog een (opnieuw gratis) jamsessie volgt waarvoor iedereen uitgenodigd wordt, muzikanten, dansers, bezoekers, geïnteresseerden.

13 t/m 15 februari 2020, VONKfestival in Gent (B)
Tickets voor de concerten kosten €13 in vvk of €15 aan de kassa of een combiticket voor 3 dagen aan €32 (beperkt aantal combitickets beschikbaar).
Alle verdere info en tickets vind je op www.vonkfestival.be
Het festival is ook te vinden op Facebook.