De Stichting Bijzondere Folkprojecten heeft het programma voor de Folkwoodsreünie op 14 augustus 2022 zo goed als rond, zo melden organisatoren Tinus Kanters en Justus Janssen in de nieuwsbrief die dit weekend verstuurd werd. Optredens zullen er die dag zijn van Alex Akela & Birgit Wijdemans, Paracetamol, Wouter Kuyper, Hein Augustijn & Brabomundo en Duo Swinco. Er is nog plek voor vrijwilligers om mee te helpen bij opbouw en opruimen en voor de liefhebbers is die dag een speciaal Folkwoodsreünie-shirt te koop.

In de nieuwsbrief van de SBF lezen we:

Op het terras van het paviljoen worden enkele luisterconcerten gegeven, op het pleintje naast het paviljoen spelen een drietal balfolkbands voor luister- en dansmuziek. Elk optreden duurt tussen de één en anderhalf uur. De muziek is afwisselend op het terras en op het plein gepland, er is daarbij geen overlap in het programma.

Alex Akela & Birgit Wijdemans: Mooie liedjes met een verhaal.

Paracetamol: Dans- en luistermuziek met invloeden uit heel Europa.

Wouter Kuyper: Trekzakker van het eerste uur, speelt in vele (bal-)folkprojecten.

Hein Augustijn & BraboMundo: Brabantse folk, luisterliedjes.

Duo Swinco: Gregor Swinkels & David Cornelissen, oftewel een halve Avendans.

Optredens zijn er van 14:00 tot 20:00; het terras is open vanaf 11:00.

Mevrouw van Lennep paviljoen
Mevrouw van Lennep paviljoen


Het programma houdt voldoende ruimte voor sessiespelers en andere gezelligheid op het terras en op het gras. Er zijn een speeltuin en kinderboerderij op steenworp afstand te vinden.

Eten en drinken
Joam en Rob van het paviljoen zorgen voor de bar en een eenvoudige kaart (bij voorkeur met pin betalen), en er kan gepicknickt worden op het gras. Afhankelijk van de drukte wordt geadviseerd zelf een kleedje of stoel mee te brengen.

Merchandise
De vele jaren Folkwoods en Parkfest hebben meer dan een dozijn verschillende T-shirts en andere memorabilia opgeleverd. De laatste exemplaren hiervan worden tijdens deze dag verkocht, en ook is er een speciaal REÜNIE-shirt te koop.

Medewerkers
We zijn nog op zoek naar hulp bij opbouw, voor de merchandise-stand en bij het opruimen. Wil je een handje helpen, stuur even een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Folkwoodsreünie is een gratis toegankelijke bijeenkomst. We hopen vele bezoekers, muzikanten, medewerkers en anderen die graag goede herinneringen komen ophalen te mogen verwelkomen. Verdere details worden in de volgende nieuwsbrief en op Facebook bekend gemaakt.

Zondag 14 augustus 2022, Folkwoodsreünie bij het Mevrouw van Lennep paviljoen in het Philips van Lenneppark, Oude Vensedijk nr 1 in Eindhoven. Aanvang 14:00 uur, entree gratis.
Meer weten kijk dan op Facebook of abonneer je op de nieuwsbrief van de SBF via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..