De tweede editie van het Celtic Celebrations Festival in de Noorderkerkzaal in Sneek kan op zaterdagavond 6 mei 2023 eindelijk op een volwaardige manier plaats vinden. Drie acts geven deze avond acte de présence: Shamrock Street, The Jigantics en Na Cailligh. Natuurlijk ontbreekt een Guinness bar niet.

Shamrock Street
een vierkoppige Ierse band, zal eenieder laten swingen, of het nu in een pub, club, feest, ceili of wake is. Shamrock Street zorgt ervoor dat de muziek en het lied net zo soepel stromen als de Guinness. 

The Jigantics
De muziek van The Jigantics is niet onder één noemer te vangen. Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun en weten dit alles met veel flair te combineren. Ze schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad. Behalve dat ieder van de bandleden meerdere instrumenten bespeelt, zijn het ook nog eens allemaal fantastische zangers. Dit vertaalt zich in prachtige harmonieën, maar ook in een grote afwisseling wat betreft de lead vocals. Een band met een inspirerende live performance. 

Na Cailligh
Na Cailligh is een vierkoppige trad & folk band uit Nederland en Ierland. Ze willen met hun optreden het publiek de sfeer en klanken van oude Ierse pubs laten ervaren. Ze hebben eind 2022 hun debuutalbum opgenomen.

Zaterdag 6 mei 2023, Celtic Celebrations Festival in de Noorderkerkzaal in Sneek

Meer informatie en reserveren van kaarten via https://hetbolwerk.nl/voorstelling/celtic-celebrations-festival