Eindeloos Eiland Festival (EEF) heeft met de toevoeging van o.a. Nynke Laverman, De Toegift en Wendy McNeill de volledige line-up voor 2023 bekendgemaakt en belooft een weekend vol muziek, kunst en cultuur voor alle leeftijden. Het festival vindt plaats van 23 t/m 25 juni op de Vliethoeve in Kortgene, Noord-Beveland.

Op vrijdag 23 juni trapt het festival af met feestelijke bands als het Zeeuwse JP & the Seeger Session Band, folkband The Sunshine Cleaners en blues band The Reverend Peyton’s Big Damn Band. Ook kunnen festivalgangers genieten van een bijzondere samenwerking tussen saxofoonkwartet Artvark en dichter Nyk de Vries en meezingen met Ilse’s Singalong.

Op zaterdag 24 juni biedt EEF ruimte aan zowel gevestigde namen als jong talent. Zo zijn er optredens van de Zeeuwse belofte De Toegift, de talentvolle Rosann, de Vlaamse sing-songwriter Porcelain id, sing-songwriter Wendy McNeill, de Franse countryzanger Baptiste W. Hamon, het sfeervolle duo Donna Blue, zangeres en spoken word artist Nynke Laverman en de klassiek geschoolde Marieke Brokamp en Inti de Maet. Ook het Zeeuws Jeugdorkest zal deze dag van zich laten horen met nieuw jong talent.

Op zondag 25 juni sluit EEF het festival in stijl af met Douwe Eisenga en Lotte Penn, trompettist Eric Vloeimans met pianist Egbert Derix, het EEF saxofoonkwartet en de Noord-Bevelandse fietstour van Liza van Brakel eindigt bij EEF. Ook is er voor het eerst sinds corona weer een nieuwe editie van Songs from the Heart met als speciale afsluiter de Amerikaanse Hezekiah Procter en een eerbetoon aan Doc Watson (1923-2012).

EEF voor alle leeftijden
Tijdens het festival is er veel vermaak op het festival voor alle leeftijden. Er zijn ouderwetse games zoals de flipperkast van Jeu d’un Erepel, Spookhuisje en Cakewalk. Bezoekers kunnen verder deelnemen aan een theatrale filmquiz of genieten van verrassend straattheater.

 

23 t/m 25 juni 2023 Eindeloos Eiland Festival op de Vliethoeve in Kortgene, Noord-Beveland.
Voor EEF zijn weekend- en dagtickets beschikbaar. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt een gereduceerd tarief. Ook is het mogelijk om een plekje te reserveren op de speciaal ingerichte, maar simpel opgezette camping naast het festivalterrein.

Kijk voor het volledige programma en alle overige info op: https://eeffestival.nl