Eind februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Noabers Balfolk Nacht samen met de Februari Muziekmaand in Enschede. Dit jaar vindt die plaats op zaterdag 28 februari 2009. Dit keer niet in de grote kerk, maar op een wel heel bijzondere locatie: de houten zaal van de oude Twentsche Schouwburg. Optredens zijn er van de Gonnagles, Naragonia en EmBRUN.

De avond begint om 19.00 met een dansworkshop en een spetterend Gonnagles optreden om 20:00, waarna het romantische duo Naragonia ons over de dansvloer zal leiden. De avond wordt compleet met een rockende balfolk band uit Vlaanderen die al jarenlang de zalen op zijn kop zet: EmBRUN. Zij gaan tot in de kleine uurtjes door. En voor eenieder die daarna nog niet moe is, is er uiteraard een sessie achteraf. Hier zal het nieuwe Gonnagle sessieboekje tevoorschijn komen.

Het hele feest gaat, net als alle vorige keren, nogal laat door. Mocht je een slaapplek nodig hebben, er zijn weer blokhutten beschikbaar waar je kan slapen tegen een zeer redelijke vergoeding. Mocht je overnachtingsplek nodig hebben, stuur dan even uiterlijk een week van tevoren een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ze de reserveringen op tijd in orde kunnen krijgen. Na ca 23:30 worden er overigens geen bezoekers meer toegelaten in de schouwburg... om problemen met bewaking en garderobe enzo te voorkomen. Zorg dus dat je op tijd bent!

Zaterdag 28 februari 2009, Noabers Balfolk Nacht, in de oude Twentsche Schouwburg in Enschede.

Meer info (ook over de voorwaarden voor overnachters): gonnagles.nl