Erik de Jong is bezig met het organiseren van danslessen balfolk in Groningen. Vanaf mei 2011 zijn er alvast 5 lessen voor beginners gepland. Wil je (misschien) meedoen kijk dan snel naar de info die hij ons stuurde:

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rond balfolklessen in Groningen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag willen we nog voor de zomer een korte beginnerscursus organiseren van vijf opeenvolgende lessen van 90 minuten (van 20:00 tot 21:30 uur). Dit zal plaatsvinden op de donderdagavond in het activiteitencentrum de Sint Jan in het centrum van Groningen (Nieuwe Sintjansstraat 35).
Als het bevalt, gaan we na de zomervakantie met iets langere reeksen van start, dus mocht je nog mensen in je omgeving hebben die van folk houden en ook een beetje extra beweging kunnen gebruiken, haal ze dan over om ook mee te gaan doen.

Wat houden de workshops eigenlijk in? Je zult les krijgen van een zeer ervaren docente, namelijk Ineke Janssen Steenberg. Zij zal begeleid worden door Erik de Jong op accordeon, wat inhoudt dat je steeds op live muziek danst! We zullen specifiek toewerken naar het dansen op de folkbals die overal in Nederland worden gehouden.
Een specifiekere omschrijving van de lessen zul je binnenkort aantreffen op de site www.folkmuzikant.nl (ook voor andere informatie over de dansworkshop).

Bij een minimum van acht deelnemers gaat de eerste reeks van vijf lessen door. Voor deze eerste korte reeks betaal je €45,- pp. Mensen onder de 18 jaar, studenten en mensen met een minimum inkomen kunnen vijf euro korting krijgen op het totaalbedrag.

De data voor de 5 lessen zullen zijn (allemaal donderdagen):
- 12, 19 en 26 mei
- 9 en 23 juni

Weet je nog niet of balfolk echt iets voor je is? Geen probleem, want na de eerste les kan je beslissen of je door wilt gaan me de volgende vier lessen. Als je besluit om het bij één les te laten, betaal je €10,- voor alleen die les op 12 mei. Anders betaal je €45,- (met korting €40,-) voor de hele reeks.

Wil je in elk geval meedoen met de eerste les op 12 mei? Geef dan VÓÓR 15 APRIL 2011 aan dat je mee wilt doen door het antwoordstrookje in te vullen op http://www.folkmuzikant.nl/?page_id=104 en te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je gauw tegen te komen bij de workshop!

Erik de Jong
06-16442800
Ineke Janssen Steenberg
06-53788211