Vrijdag 23 december is er een speciale Balfolk Fantasy Night in Tivoli de Helling in Utrecht: Kerstbal Gala Editie 2011

We gaan Kerst in stijl vieren dit jaar met een echt balfolk gala: zwierige rokken, hoge hoeden, maskers of je zondagse dansoutfit.. het mag allemaal! De dresscode is: rood. Dit kan varieren van rode veters tot een rood zakdoekje, een rode roos of een lekker knallende rode jurk! Wees gerust: je komt in elke kledij binnen en je moet helemaal niets, behalve genieten van de sfeer en de drie balfolkbands die voor jullie klaarstaan deze avond: , RAMA en Ball Noir. De avond begint met een dansinstructie, zodat iedereen daarna mee kan dansen. Na afloop van het balfolk-gedeelte kun je nog de hele nacht genieten van een Cyberia dansavond met DJ's, natuurlijk ook in Christmas Dark Edition.


... Eat me, drink me, dance me! Té neemt jullie dansend mee naar Wonderland, hun eigen muzikale wereld.
www.temusic.nl

RAMA
RAMA is weer helemaal klaar om bal te spelen! De groep bestaat uit twee fluitistes en worden stevig ondersteund door hun achterban op gitaar, bas en drums. Dynamisch zoekt RAMA naar gewaagde melodieën, harmonieën en accenten, zonder de dansritmes uit het oog te verliezen! Het repertoire is dan ook geheel van eigen hand en is veelzijdig ingekleurd, waardoor dansers kunnen genieten van dromerige, swingende, groovy, verstilde, romantische of spooky klanken…
www.ramafolk.nl

Ball Noir
Ball Noir brouwt in donkere kelders haar eigen muziek. Een vleugje rock, een destillaat metal, een paar druppels balfolk en... BOEM! Kom het zelf beleven en laat je onderdompelen in de wereld van middeleeuwse instrumenten, moderne gitaren, drums, elektronica en betoverende zang.
www.myspace.com/ballnoirproject

Tussendoor wordt er ook Balfolk muziek gedraaid door Dj -X-X-X-.

Tijdschema:
18.30 uur - deuren open
19.00 - 19.45 uur = Balfolk Dansinstructie
20.00 - 20.45 uur = Té
21.00 - 21.45 uur = RAMA
22.00 - 22.45 uur = Ball Noir
23.00 uur - aansluitend CYBERIA

Entree: euro 13,-
Bezoekers van deze Balfolk Fantasy Night kunnen ook gezellig blijven tijdens de aansluitende CYBERIA.

Locatie:
Tivoli de Helling
de Helling 7
Utrecht
Zie ook de agenda van Tivoli.