Op zaterdag 9 juni 2012 is er weer Orfest, een openlucht balfolk festival in een sfeervolle achtertuin in Noordeloos. Optredens zijn er van o.a. en Hot Griselda, daarnaast zijn er enkele singer-songwriters uitgenodigd. De voorverkoop loopt nog t/m morgen, vrijdag 1 juni. De organisatie van Orfest mailt:

Voor de vierde keer toveren we de leukste tuin van Noordeloos om in een balfolk festival! Terwijl nu de katten nog genieten van hun rust zijn er overal koortsachtig Orfestianen, Noordelosers en fröbelkoninginnen bezig met de voorbereidingen.

Op deze heerlijke locatie aan de rivier de Giessen kan je een dag lang genieten van nationale én internationale artiesten! We hebben een balfolkpodium mét dansvloer, waar een bont gezelschap aan muzikanten voorbij zal komen. Leef je uit op bands als , Embrio, Hot Griselda en MKF Trio. Daarnaast is er ook een singer-songwriter podium, waar juist ruimte is voor de andere kant van de folk. Daar zullen onder anderen Gwendolyn Snowdon en the Campfire Collaboration voor muzikaal vertier zorgen. Voor de balfolkies nieuwe muziek waar ze nog fan van kunnen worden! Voor de niet-balfolkies even terug in de comfort zone. Zo is er dus de hele dag voor ieder wat wils.

Ons keukenteam zorgt elk jaar weer uitgebreid voor de innerlijke mens: vlees, vega en zoetekouw kunnen naar hartelust eten en daar appelsap uit moeders boomgaard bij drinken of juist een lekker speciaalbiertje. We weten zeker dat je honger zal krijgen, want de hele dag komen er goddelijke geuren van het kippenspit subtiel langs drijven…

Als het echt warm is, dan danst iedereen gewoon verder in de Giessen en aan regen doen we niet!

Vrijdag 1 juni is de laatste dag dat je nog online je kaartjes kan bestellen...dus grijp de kans om zeker te zijn van je kaartje! Natuurlijk kan je ook aan de kassa terecht voor een kaartje, maar omdat het in een achtertuin (wel een grote, maar toch een achtertuin...) is en we iedereen de ruimte willen geven om te dansen, hangen, keten, zwemmen en weer opdrogen, hebben we een maximaal aantal van 250 kaartjes.

Neem voor meer informatie, foto’s en voorpret vooral een kijkje op onze website: www.orfest.nl of op http://www.facebook.com/Orfest.festival