Voor de échte balfolk-fanaten: Je kunt voor een cursus Folk Dansen ook terecht in het Vlaamse Assebroek-Brugge. Daar starten ze een tweede serie lessen, nadat de eerste serie afgelopen najaar een succes bleek, wat beklonken werd op het afsluitend folkbal van de Brugse volksmuziekgroep 't Soet Lawijt op 17 december. De eerste les van de tweede cursus is op zaterdag 5 maart vanaf 20 uur in de turnzaal van de Sint-Katarinaschool, Sint-Katarinastraat te Assebroek (naast de kerk). De volgende lessen zijn telkens op zaterdagen en wel op 19 maart, 2, 16, 30 april en 14 mei 2005 telkens om 20.00 u.

De cursus is geen herhaling van de eerste. Alle deelnemers aan de eerste cursus, maar ook nieuwe geïnteresseerden zijn welkom. Voorkennis is niet nodig, het gaat puur om het plezier. De folkbalklassiekers komen aan bod, maar ook ter afwisseling een hele rits minder bekende, maar daarom niet minder plezante oude volksbaldansen. Johan Van Eenoo en Marleen Dewulf blijven de lesgever en live muzikanten. Inschrijven : je kan individueel inschrijven ( 18 euro ) of per koppel ( 32 euro ) voor de volledige reeks, of 4 euro per persoon voor 1 avond.

Contact en inschrijven:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Tel. 050/67.05.37, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Tel : 050/20.84.42.