Het derde BoschBal komt eraan. Vrijdag 19 januari staan in The Factory in Den Bosch de Vlaamse bands Magister en B-Boa.  Het BoschBal evolueert na een sterke start vorig jaar. Een van de nieuwigheidjes is dit keer een heuse balfolk cd-stand.

Den Bosch verwelkomt opnieuw sterke Vlaamse bands.
Allereerst is daar Magister, het jazzy swingend en stomend speeltje van de AedO-broers Jonas (gitaar) en Pieter (sax/zang) De Meester. Ze worden versterkt met Sam van Ingelhem op bas + een percussionist (Ludo Stichelmeyer of Tom De Wulf ) + soms een extra saxofonist in de persoon van Koen Garriau.
En dan is er het minder bekende, maar zeker niet minder begaafde trio B-Boa waarin ervaring en talent bijeenkomen van accordeonist Bert Leemans (o.a. Embrun en Alumea), gitarist Jeroen Geerinck (o.a. Setanta) en fluitist Maarten Marchau (o.a. Olla Vogala). Zij putten graag uit de Bretonse muziek zodat je minder voor de hand liggende dansjes kunt verwachten als Gavotte, Tricot, Ridée à 6 temps, Rond Saint-Vincent, Suite Plinn, Laridé à 8 temps of Kost Ar C'hoad.

Vrijdag 19 januari 2007. De Talent Factory opent haar deuren om 19:30. Vanaf 21 uur is er eerst dansinstructie. Na de concerten van Magister en B-Boa is er vanaf 01:15 uur nog een jam/afterparty.
De Talent Factory vind je aan de Buitendijk, 5211WJ 's Hertogenbosch (ruim 5 minuten lopen vanaf het NS-station). Entree 6 euro.

Zie ook: http://boschbal.nl/index.phpwww.muziekburo.be/magister.htm en www.b-boa.be.