Op zaterdag 29 december 2007 is het weer ‘Bal Folk' in Amsterdam. In het Muiderpoorttheater vindt dan het Mokumbal plaats. Een avond lekker improviseren op Franse traditionele dansen als cercles, bourrées en mazurka's. Uiteraard op swingende live muziek van drie gerenommeerde folkbands. Het Muiderpoorttheater heeft niet alleen een prachtige dansvloer, maar ook een bar en balkon met uitzicht op het podium en de dansvloer. Voor verstokte niet-dansers valt zodoende ook het nodige te genieten tijdens de optredens.

impressie mokumbal, foto gert-jan kamphorst
Impressie van Mokumbal. Foto: Gert-Jan Kamphorst

Nog onbekend met de dansen van Bal Folk? Geen punt. Op het Mokumbal komen beginners volop aan hun trekken. Het eerste uur van de avond zal de basis van een aantal balfolkdansen worden aangeleerd zodat iedereen meteen kan meedansen. Daarna barst het bal los met live muziek van Chardon, Matres & P en Schraapstaal.

Meer informatie staat op www.balfolk.nl/mokumbal.

Zaterdag 29 december 2007, Mokumbal
Aanvang 20.30 uur.
Entree € 9,- (reductieprijs € 6,-).
Muiderpoorttheater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam.

Korting voor lezers van Folkforum
Voor bezoekers van de site Folkforum.nl bedraagt de entree € 7,50 wanneer vooraf een berichtje wordt gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'vrienden mokumbal' en uw naam. U komt dan op de kortingslijst.