Een nieuwe naam met een bekend en vertrouwd concept. De Barndance Concert Serie vervangt de Waddenconcerten, die negen jaar op Noordpolderzijl zijn gehouden. De nieuwe serie wordt in het seizoen 2008-2009 gehouden in 3 verschillende locaties, namelijk in Café Lanting in Meedhuizen, in Café Centrum in Warffum en in Activiteitencentrum Veldwijk in Winsum. Daarnaast wordt samengewerkt met de vereniging Willow Tree in Bierum.

Het is organisatoren Jan en Fien Bos gelukt een aantal nieuwe locaties geïnteresseerd te krijgen in hun werkwijze. Zij zijn hen zeer erkentelijk dat door hun medewerking de rootsmuziek zich in Noord Groningen kan blijven ontwikkelen. De sfeer zal niet anders zijn dan voorheen. De nadruk ligt op de aandacht voor datgene op het podium gebeurt. Daarnaast is gebleken dat muziek mensen samenbrengt en verbroedert. Dat hopen ze dan ook opnieuw bij de nieuwe locaties te kunnen realiseren. Er wordt weer een mooie mix gepresenteerd van diepgewortelde muziek, vertolkt door solisten, duo's, trio's en bands, elektrisch tot akoestisch spelend. Ze hopen dat de liefhebbers van deze muziekgenres de weg naar deze nieuwe podia weten te vinden. De speeldata vindt u op de Myspace site. Ook staan daar muziekfragmenten van de eerstkomende concerten geplaatst. Deze vindt u via de home pagina van www.barndance.nl of direct via www.myspace.com/barndanceproductions.

Daar de afspraken met de nieuwe locaties nog maar kortgeleden zijn gemaakt zijn de speeldata nog niet volledig ingevuld. De voortgang kunt u blijven volgen op de al genoemde myspace site. Wanneer u hier al een concert tegenkomt waarvoor u graag wilt reserveren dan kan dat op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..