Twee leden van Harmony Glen stuurden ons vanavond een oproep om op hen te stemmen bij een wedstrijd van omroep LLINK. Inner Strength doet ook mee aan deze wedstrijd. De hoofdprijs is een live radio-optreden op 3FM. Dus wil je  Harmony Glen of Inner Strength eens live op de nationale radio horen, lees dan verder.

De nationale radiozender 3FM, de 'groene' zender van LLiNK heeft leden nodig. Om die te krijgen hebben ze een wedstrijd georganiseerd waar wij met onze band Harmony Glen aan mee doen.

Met wat hulp van alle Nederlandse folk liefhebbers kunnen we misschien de folk muziek onder de aandacht brengen van een groter publiek! Stelt u zich voor... Folk op een nationale pop zender!

Als we vrijdagavond 6 februari (nog steeds) op de eerste plaats staan ( u kunt daar voor stemmen, ook nog na 6 februari ) komt onze muziek die avond op de radio. Als we die eerste plaats kunnen behouden tot 20 maart kunnen we zelfs een uitgebreid live optreden doen op 3 FM en daarmee de folk echt eens nationaal in het zonnetje zetten!

Lid worden van LLiNK kost €5,73 een kleine prijs voor het ondersteunen van een leuke, eigenwijze en milieubewuste zender, en helemaal voor de promotie van de volksmuziek!

Dus surf allemaal naar:

http://llink.nl/plugyourband/bandinfo.php?band=Harmony+Glen

en stem!

Hartelijk dank, Harmony Glen

Stemmen op Inner Strength kan via

http://llink.nl/plugyourband/bandinfo.php?band=Inner+Strength