Helaas stopt FABchannel met het verzamelen van live optredens omdat labels geen toestemming geven om live concerten weer te geven. Volkoren vindt dat jammer en heeft daarom deze week een compleet optreden van at the close of every day online gezet.

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden dat at the close of every day samen met het bevriende 16 Horsepower door Europa tourde. Van deze tour is later een schitterende DVD verschenen die inmiddels helemaal is uitverkocht bij Volkoren. Mede omdat er nog steeds veel vraag is naar deze DVD (waarop ook David Eugene Edwards van 16 Horsepower meespeelt) is er een speciale website gemaakt waarop dit concert gratis te bekijken is. Op deze site (www.thesoundofsomeonewatchingme.com) is er ook de mogelijkheid om de gelimiteerde reprint van deze DVD te bestellen, voor maar 5 euro.

Komende maand zal at the close of every day ook live weer van zich laten horen. Nadat hun vorige tour vanwege ziekte van zanger Minco Eggersman was afgezegd, zullen ze nu een korte tour door nederland doen.

Tourdata:
13.03 Hedon - Zwolle
14.03 P3 - Purmerend
15.03 dB's - Utrecht

voor meer informatie, ga naar:
www.volkoren.com
www.atthecloseofeveryday.com
www.thesoundofsomeonewatchingme.com