Signe Tollefsen, winnares van zowel de publieksprijs als de prijs voor de beste muzikant bij de singer-songwriter categorie van de Grolsch Grote Prijs van Nederland 2006, is een vergaande samenwerking aangegaan met CoraZong Music Management B.V. Het platenlabel brengt ook in september haar debuut-cd uit.

CoraZong Music Management B.V. gaat per onmiddellijk ook het management van Signe Tollefsen ter hand nemen. Het team van CoraZong Music Management behartigt ook de belangen van o.a: Swelter, Taneytown, Krista Detor en Twilight Hotel. Op het CoraZong Records label zijn CD's verschenen van o.a: Julian Sas, de Bintangs, Willie Nelson, Inneke23 & the Lipstick Painters, Eric Brace & Peter Cooper en the Radio Kings.

Het titelloze debuut album van Signe zal op 25 september 2009 door CoraZong Records in de Benelux worden uitgebracht. Daarna zal het album in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de U.K., Ierland en Scandinavië verschijnen.

Image
SIgne Tollefsen

Sinds de half-Amerikaanse Signe Tollefsen in 2004 uit Engeland naar Nederland kwam om een studie zang en gitaar te volgen aan het Amsterdamse Conservatorium, speelt ze voor een steeds groter groeiend trouw publiek. Ook wordt ze veel gevraagd als voorprogramma van bekende artiesten zoals David Sylvian, Ane Brun en voormalig Pavement-lid Stephen Malkmus met wie ze in Duitsland en Italië optrad. De muziek van Signe wordt vaak omschreven als "Folk Noir".

Muziek en info over Signe Tollefsen vind je op: www.myspace.com/signetollefsen. Info over de releases van CoraZong vind je op: www.corazong.com.