Ilse Coppieters van Muziekmozaïek mailt: Hallo,
Heb je enkele leuke folk- en of jazzfoto's in digitaal formaat? Lees dan zeker verder en stuur ons deze foto's door voor 30 september 2009. 
Ter gelegenheid van de tweede Folk- & Jazzdag op zondag 18 oktober 2009 in cc De Ploter in Ternat, gaat Muziekmozaïek op zoek naar mooie, verrassende, boeiende, ontroerende en sexy foto's die (een stukje uit) de folk- of jazzwereld schitterend in beeld brengen.

Elke fotograaf mag deelnemen, ook diegenen die toevallig met een wegwerptoestelletje op de juiste plek met de juiste lichtinval stonden. De beste foto's vertonen we tijdens de Folk- & Jazzdag en de allerbeste publiceren we in het folktijdschrift Goe Vollek! en het jazztijdschrift Jazzmozaïek.
 
Enige voorwaarden zijn dat de beelden van voldoende hoge kwaliteit zijn én dat er een link is met jazz of folk. Inzendingen moeten bij Muziekmozaïek zijn voor 30 september 2009 (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), maximum 10 per fotograaf.