Met de cd The Incident staat de Ierse vijfmansformatie Beoga (a.s. zaterdag op het podium bij GUO in Moergestel) op de longlist voor een Grammy Award in de categorie ‘Best Contemporary World Music Album 2010'. Dat maakte het Europese management van Beoga zojuist bekend. In december wordt bekend welke vijf albums op de shortlist belanden.

Komende zaterdag 3 oktober om 20.30 uur opent Beoga de GUO-concertserie 2009/2010 in sociaal cultureel centrum Den Boogaard in Moergestel. Dit is het eerste concert in de intieme zolderzaal en het eerste GUO-concert in Den Boogaard. Hiervoor onderbreekt Beoga zijn uitgebreide tournee door Duitsland.

Aan de basis van de GUO-concerten in Den Boogaard ligt een driejarige overeenkomst tot samenwerking tussen podiumorganisatie Groeten Uit Oisterwijk en Theaters Oisterwijk Moergestel (TOM). Den Boogaard maakt deel uit van TOM, samen met het Oisterwijkse cultuurcentrum Tiliander.

beoga
Beoga

Info en reserveringen
Belangstellenden vinden op http://guo.inoisterwijk.nl meer info over GUO-concertserie 2009/2010 en over digitale reserveringen voor GUO-tickets en GUO-cd's. Reserveren kan op werkdagen tussen 10 en 16 uur ook telefonisch (013 - 5217220) en op vrijdagavond tussen 18 en 20.30 uur aan de balie in Tiliander. Zolang voorradig verkoopt GUO de laatste tickets tussen een uur vóór tot aanvang van het concert. Voor een gratis digitaal abonnement op de maandelijkse GUO-Nieuwsbrief volstaat een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..