Zaterdag 15 mei 2010 zal CD & LP Speciaalzaak Spin in Middelburg helaas zijn deuren sluiten. Eigenaar Bart Gabrielse heeft besloten dat de toekomst van de platenzaak te weinig carrière perspectieven bood. Er is dus geen sprake van een gedwongen sluiting of een faillissement.

De financiën spelen uiteraard wel een belangrijke rol in dit besluit. Er zijn of worden geen pogingen gedaan om de winkel door te verkopen.  In korte tijd heeft de winkel met succes indruk weten te maken op het Zeeuws cultureel landschap. Niet alleen als platenzaak met ruimte voor o.a. folk en alternatieve stromingen, maar als ware muzikale all-rounders. Dit mede dankzij de steun van de trouwe gezellige klanten en de fantastische bands die tijd vrijmaakten voor een optreden binnen of buiten de winkel. Er wordt achter de schermen hard gewerkt, zodat Bart actief kan blijven in de culturele sector.
 
Bestellingen bij de winkel kunnen nog geplaatst worden tot 1 mei 2010. Nieuwe titels zullen in gereduceerde aantallen binnen komen tot begin april. De winkel zal tot zaterdag 15 mei leegverkocht worden. Dit gaat mede gebeuren via uitverkopen en acties. Nieuwe informatie en berichtgevingen over alle bovenstaande onderwerpen zullen via de site, nieuwsbrief en aanplakbiljetten in de winkel bekend worden gemaakt en niet vanachter de balie.

Zie ook: www.spincd.nl.