De kleinste concertzaal van Nederland en nog mobiel ook. Singersongwriter Sido Martens trekt dit najaar het land door in zijn nog-net-geen-oldtimer Hymer camper (geldige APK tot augustus 2013). De nieuwe rode zitkussens en stoelen bieden plaats aan maximaal 9 tot 10 personen (beetje afhankelijk van omvang en soortelijk gewicht), de akoestiek is prima en de draaibare bestuurdersstoel biedt voldoende zang- en speelcomfort, zelfs met een gitaar op schoot.

Als muzikant in de marge denkt Martens zijn publiek zo beter en directer te kunnen bedienen nu de reguliere mogelijkheden om op te treden steeds beperkter worden. Spelen op een mooie plek in de natuur of bij een liefhebber op het erf of de oprit. Het kan allemaal. Als een nieuwerwetse SRV-man komt Martens in zijn concertcamper langs met een cabine vol eigeng(b)ereide liedjes.

 

Zie ook: www.sidomartens.nl of mail voor meer info en/of boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..