Singer-songwriter BJ Baartmans heeft een nieuwe cd opgenomen, Huis. Dat heeft kosten met zich meegebracht die hij graag wil terugverdienen, en daarvoor heeft hij een ludieke crowdfundingsactie bedacht: Housefunding Huisconcerten. Hij komt graag bij je thuis om de plaat aan jou en 15 of meer gasten voor te stellen. In zijn nieuwsbrief staat de volgende info: HUIS
Beste allemaal,
De afgelopen maand heb ik in samenwerking met producer Wouter Planteijdt een nieuw album opgenomen. We zijn daartoe met z'n tweeën een viertal dagen naar een fraaie boerderij op t Drentse platteland getogen. Daar heb ik gespeeld en gezongen en met Wouter achter de knoppen en hier en daar op snaren, dozen of de koelkast meespelend, toegewerkt naar een recht voor z'n raap registratie van een hele reeks nieuwe liedjes. Sommige ervan hebben we al doende spaarzaam ingekleurd, andere in hun puurste vorm gehouden: mijn zang en gitaar. Confronterend! Spannend! Goeie verrijkende ervaring bovenal. Ben er blij mee.
Momenteel werkt Wouter aan de afronding van de mix, volgende week gaan we masteren, laat ik 't hoesontwerp drukklaar maken en dan mag Huis Te Koop gaan zijn. Want zo heet de CD: Huis. We hebben de 13 liedjes uit de sessie gekozen die in onze optiek samen het mooiste bouwwerk opleveren.
Bij deze een link naar de album trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=JSlmuM_tUJw

HOUSEFUNDING HUISCONCERTEN
Om Huis te kunnen maken heb ik naast het erin stoppen van mijn eigen spaarcentjes (;-) nu het volgende bedacht:
Ik kom het album bij je aan huis spelen. Verdeeld over twee kantjes van een goeie 30 minuten.
Daarvoor nodig je tenminste 15 mensen uit. Die betalen een toegangsprijs van 15 euro (incl. cd) of 10 euro als ze Huis niet fysiek mee willen nemen (want liever online, op stick, mobiel of bij hun partner, zonder cd speler levend alweer best lang...etc) maar mij wel op weg willen helpen. Of gewoon willen horen spelen natuurlijk...
Je serveert een drankje, hapje en zet daar een fooienpotje voor klaar
Ik neem de opbrengst van de kaartjes mee naar Huis
Deze actie loopt tot en met 10 juli. Ik moet nog uitvissen of de officiële release van het album voor of na de zomervakantie gaat zijn. Maar ik moet dan wel de voorfinanciering gedaan hebben. Daarna kan het bordje in de tuin!
Bel gerust: 06 28529809 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BOEKER GEZOCHT
maar da's dan voor optredens die daarna moeten gaan plaatsvinden. Suggesties zijn welkom!
www.bjbaartmans.com wordt zeer binnenkort www.bjbaartmans.nl voor meer nieuws en speellijst.