Studio 16 in Merkelbeek voor opname muziek-dvd's

In het Limburgse Merkelbeek wordt vanaf 1 januari 2004 "studio 16" operationeel. Deze studio biedt de mogelijkheid om muziek DVD´s op te nemen. Er is een 16-24 kanaals digitale audio-opname faciliteit aanwezig in combinatie met een 4 camera digitale video-opname set. De opnames zullen met en zonder publiek plaatsvinden.

De DVD´s zullen uitgebracht worden door TRISKELL Media, de organisatie die ook de Triskell-festivals (zioe ook Festivalieuws) en cluboptredens organiseert. Ook zal er gewerkt worden in opdracht van andere platenmaatschappijen en/of groepen die hun cd´s / dvd´s zelfstandig uitbrengen.

De nadruk zal liggen op folk, singer-songwriters, blues, jazz, klassiek, cabaret. Kleine ensembles zullen in de eigen club/studio worden opgenomen. Voor het opnemen van grotere ensembles wordt uitgeweken naar bevriende theaters in Zuid Limburg.

Meer informatie komt binnenkort op een specifieke Triskell internetsite beschikbaar.
Voor meer info kan men contact opnemen met: Paul Baten, TRISKELL Media Douve 14-16, 6447 BK Merkelbeek tel. 046-4428078 fax. 046-4428047 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.