Take Root: Wie wil er met de bus mee?

Jos van den Boom, de man achter het radioprogramma Crossroads van de regionale radio in Bergen op Zoom (BRTO) huurt bij voldoende belangstelling een bus om naar het Take Root festival in Assen te gaan. Hij mailt ons hierover het volgende:

Op zaterdag 4 oktober a.s. vindt in Assen een van de best denkbare rootsfestivals plaats: TAKE ROOT. De 6de editie van dit festival brengt de hieronder genoemde artiesten naar Nederland. Wie heeft er zin om mee te gaan naar Assen?

Als ik VóóR KOMENDE DONDERDAG 30 PERSONEN vind die mee willen (ik heb er tot nu toe 15) huur ik een bus. De organisatie van het Take Root-festival heeft in dat geval een korting op de kaartjes aangeboden.

Het festival vangt aan om 16.00 uur en duurt tot 01.30 uur. Naar verwachting zullen de kosten (inclusief entree) 60 euro per persoon bedragen. Een hoop geld, inderdaad. Maar je krijgt er wel een ongekende muzikale ervaring voor terug!! Bovendien zal het busreisje aantrekkelijk worden gemaakt. Hoe? Dat vertel ik nog niet maar uiteraard staat alles in het teken van de rootsmuziek!

De bus vertrekt om 12.00 uur vanuit Bergen op Zoom en is 's nachts omstreeks 04.00 uur terug. Maar nogmaals: de busreis gaat alleen door wanneer er tijdig voldoende aanmeldingen binnen zijn!!

PROGRAMMA VAN TAKE ROOT Grey DeLisle Vic Chesnutt The Resentments David Olney Dayna Kurtz Kelly Pardekooper Mia Doi Todd Tim Easton Jennie Stearns Jesse Malin Jon Dee Graham Stuurbaard Bakkebaard The Walkabouts Sandy Dillon Cracker

Reacties zoals altijd graag naar of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Groeten Jos