GUO Oisterwijk dik tevreden met verloop reserveringen

Dankzij de mogelijkheid om sinds een maand ook online te reserveren bij Groeten Uit Oisterwijk, worden er steeds meer tickets van buiten de regio Midden-Brabant besteld. Daar waar Midden-Brabanders voorkeur geven aan de cabaretvoorstellingen, reserveren liefhebbers van verder weg meer voor de muziekconcerten die niet of minder in hun eigen regio geprogrammeerd staan. De herkomst van de inschrijvers voor de workshops zang en dans is divers.
Deze ontwikkelingen liggen in de lijn van de verwachtingen van GUO. De podiumorganisatie is er tevreden mee, temeer daar het een tussenstand blijkt. Ondanks de vakantieperiode blijven de reserveringen zowel per post als digitaal nog steeds binnenkomen, zij het nu minder massaal dan toen de voorverkoop drie maanden geleden in Oisterwijk van start ging.

Op dit moment kan nog voor alle 18 voorstellingen en workshops gereserveerd worden. Digitaal kan dat via de website: www.do.nl/guo. Verder kan info worden aangevraagd via de GUO-foon: 013 - 5210175.

Flamenco
Groeten Uit Oisterwijk opent haar derde theaterseizoen op zaterdag 20 september. 's Middags laat dan het flamenco-danspaar Gemma y Lucas Gladdines van Los de Malaga dansliefhebbers kennismaken met flamenco- en andere Spaanse dansen.
's Avonds streelt de Spaanse zigeuner-diva Amparo Cortes met haar flamenco-gezelschap oog en oor in een avondvullende muziek- en dansshow.
Deelname aan de dansworkshop staat open voor elke dans-enthousiasteling, vereist geen basisniveau en er wordt makkelijke kleding en schoeisel aanbevolen. De workshop is onderdeel van een all-in programma, met dansles, dansdemonstratie, consumpties, Spaans etentje en bezoek aan de flamenco-show.
Zowel workshop als show vinden plaats in De Kunstkring aan de Stationsstraat, terwijl Brasserie Hemingway aan De Lind het Spaans diner voorschotelt. De inschrijvingstermijn voor het all-in programma sluit eind augustus, tenzij de workshop eerder is volzet. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt en de organisatie verwerkt inschrijvingen in volgorde van binnenkomst.
Wie alleen de flamenco-show rond Amparo Cortes wil bezoeken, kan ook nog reserveren.