Image Stefan Timmermans

Stefan Timmermans verlaat Fluxus

DJ.Jak meldt op zijn site www.folk.tk dat Stefan Timmermans de groep Fluxus heeft verlaten. Hier het bericht van DJ.Jak:
Stefan liet zopas (10 oktober red.) weten dat zijn laatste optreden als vast lid van Fluxus dat in het MIM in september was. Hij heeft in overleg en in goede verstandhouding de groep verlaten en is uiteraard nog bereid om in de toekomst als gastmuzikant zijn steentje bij te dragen.
Ondanks zijn jonge leeftijd is Stefan al meer dan een decenium erg actief in de Vlaamse folkwereld. Hij kan gerust één van de voortrekkers van the "New Flemish Folk" genoemd worden (waarom zeggen we dat altijd in 't Engels?). Hij begon zijn doedelzak en fluit-carrière met Arjoun, later met Fluxus en Bouquet Garni. Hij trad al op als gast met o.a. THE CHIEFTAINS en CARLOS NUNEZ.
Heden ten dage is hij druk bezig met de groepen Madigma (samen met zijn broer Diederik) en Balbrozijn (Ambrozijn zonder Ludo). Hij geeft ook les "Vlaamse doedelzak" in Dranouter. We zijn ervan overtuigd dat zowel Stefan als FLUXUS meer dan talent genoeg in huis hebben om elk apart nog grootse dingen te verwezenlijken.