Nieuwe poptempel Mezz in Breda

De nieuwe Bredase poptempel Mezz heeft op vrijdag 18 oktober, de avond voor de officiële opening op zaterdag de 19e, een avant-première. Thema van de avant-première is Zound Zero. VJ/presentator Romeo (MTV/Yorin) presenteert een avond vol muziek , bands, dj's, dance en film.
Op het programma staan onder meer Yinka, Turntablism, showcase Eni-Less, Mezzive Attack, La Pájara, Rosemary's Sons, Muziek uit het Lab, Surprise DJ team en M.A.D. Movies. Topper van de avond is Zuco 103, die ook op Lowlands al furore maakte. (www.mezz.nl)
Op zaterdag 19 oktober is het Open Huis. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur zet Mezz de deuren open voor iedereen die binnen een kijkje wil komen nemen. Om 21.00 uur kan iedereen de officiële opening buiten mee maken, op de hoek van de Keizerstraat en de Vierwindenstraat.
Aansluitend een openingsfeest voor genodigden (!) met Jimi Tenor (Fins popfenomeen en multi-talent, die garant staat voor een spectaculaire show), dj André Dadi (mixt alle stijlen door elkaar) en het Surprise DJ Team.