Veel pipes op 2e keltisch festival in Apeldoorn

Za 25 en zo 26 mei is er het 2e keltisch festival in Apeldoorn. Veel pipes met 22 pipe bands. Zie www.keltischfestival.

Twee bijzondere optredens Törf

De Groningse groep Törf heeft twee bijzondere optredens in het vooruitzicht. Op vrijdag 31 mei speelt Törf voor de Groninger Folkstichting Podium 0-51 Oliemulderstraat 51 (niet te verwarren met de "Oliemuldersweg"). En op 23 juni wordt er 's middags een concert gegeven in een grote tent in Hoetmansmeer I 101 bij Nieuwe Pekela.

Groningen
Het optreden voor de Folkstichting is het eerste optreden van Törf in de stad Groningen sinds meer dan vijf jaar. Het concert begint om 21 uur. Reserveren 31 mei: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel.: 050-3022380; Fax: 050-3022383. Mevrouw G. van Mechelen/Folkstichting.

Hoetmansmeer
Het tentconcert in het Hoetmansmeer op 23 juni is een vervolg op een aantal speciale 'locatie-optredens' op bijzondere plaatsen in 2001. Voor de liefhebber van een muzikaal avontuur een tentoptreden midden in het veld tussen de Wildervanksterdallen en Boven-Pekela. Reserveren 23 juni: e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel: 050-5291059

Törf
Törf bestaat uit: Henk Scholte - zang, Bert Ridderbos - cittern, gitaar, bouzouki, banjo en accordeon, Geert Ridderbos - accordeon en blokfluit, Eddy de Jonge - bas en gitaar, Marius Greiner - viool en mandoline. Voor deze optredens wordt de bezetting aangevuld met Jos Kwakman (gitaren, doedelzak, banjo en percussie) die tijdelijk invalt voor Flip Rodenburg.