Nationale Doedeldag 6 juni opnieuw in Lisse op Keltisch Festival Dit jaar wordt de Nationale Doedeldag gehouden op zondag 6 juni op Landgoed de Keukenhof in Lisse. De Doedeldag 2004 maakt evenals vorig jaar deel uit van het Keltisch festival (met Highland Games) dat al een dag eerder op zaterdag 5 juni begint.
Al sinds 1986 wordt de Nationale Doedeldag georganiseerd op wisselende lokatie's. De dag is in Heemstede, Den Haag, Swifterbant en Oegstgeest geweest en was in 2003 voor het eerst op de Keukenhof in Lisse.
Afgelopen 24 mei was het een groot succes met optredens van natuuurlijk nogal wat bands uit Nederland, maar ook bands uit Kroatië, Turkije, Slowakije, Spanje en Bretagne. Petko Petkoski en The Reel World waren verhinderd. Wiebe Stodel viel in met zijn Macedonische Gaida. Verrassend was de aanwezigheid van twee Bretonse heren met Biniou Koz, Veuze en Bombarde. Madlot had een Galicische logé, Raul, meegenomen; een getalenteerde Gaita Gallega speler.

Poem Beggars aangevuld met basgitarist De Eindhovens/Utrechtse poprockband Poem Beggars heeft haar formatie aangevuld met een basgitarist. De samenstelling van de groep, die goed is voor een akoestische fusie van vooral pop, rock en een beetje folk, ziet er nu als volgt uit: Maarten Molenschot (leadgitaar, songwriter), Jenny Maes (leadzangeres), Marcel Hamoen (basgitaar) en Pjotr Nijenhuis (rhythm-gitaar/songwriter).
De band heeft nu ook een site geopend: www.poembeggars.nl Op deze website vind je de nodige informatie over deze band die zich het best laat omschrijven als een muzikale vertaling van de emoties waar iedereen in zijn of haar leven mee geconfronteerd wordt. De muziek loopt uiteen van rustig in het gehoor liggende nummers tot meer ritmische rocksongs. Alle teksten (Engelstalig) zijn zelf geschreven en alle muziek is zelf gecomponeerd. Om direct een indruk te krijgen van de muziek die de Poembeggars maken, kun je naar het muziekgedeelte van hun website gaan.