Op dinsdag 27 november wordt in het Zuiderpershuis te Antwerpen (B) de seizoenspresentatie 08/09 gehouden. Daarbij komen twee nieuwe programma's van Hilde Frateur aan bod, en wel Heet op de Planeet (met Peter van Eyck en Andries Boone), hierbij hoort ook een nieuwe cd, en Saragpunta (met o.a. Rein Vanvinckenroye en Luc Pilartz).

Om 11u is er de familievoorstelling Heet op de planeet van Hilde Frateur met Peter Van Eyck en Andries Boone. Hilde Frateur maakte zojuist een nieuwe cd waarin de opwarming van de aarde en de Millenniumdoelstellingen centraal staan. Zij vond schitterende muzikanten om zowel de cd als de voorstellingen voor alle leeftijden heel boeiend te maken.

Om 12u20 Saragpunta van Hilde Frateur met Chris Joris, Pieter Thys, Rein Vanvinckenroye, Pieter Lenaerts, Luc Pilartz. Saragpunta betekent het punt waar alles samenkomt. Hilde Frateur ontmoette deze artiesten om haar nieuwe muziek te brengen.
 
Seizoenspresentatie op 27/11/07 in het Zuiderpershuis te Antwerpen met Marjan Debaene, Bruno Deneckere, Ardei, Herman, Evi de Jean, Murth Mossel, Ronald Goedemondt en Hilde Frateur.
Inschrijven is mogelijk op www.hethoofdkwartier.be.

Zie ook: www.amazonemmm.be.