De nieuwe cd van Inner Strength krijgt al heel wat airplay, Unforgotten kreeg in januari aandacht in De Sandwich op Radio 2, Assie Aukes draaide enkele nummers in zijn programma op Radio Markant, en komende week is het album cd van de week op BRTO, de lokale omroep van Bergen op Zoom.

Weekblad De Bergen Op Zoomse Bode omschrijft het als volgt:

CD VAN DE WEEK: INNER STRENGTH - UNFORGOTTEN

De, voornamelijk, Oostbrabantse groep Inner Strength (alleen de drummer/percussionist Marc Rosiers komt uit Westbrabant), heeft met haar tweede album "Unforgotten"een prima folkpop album afgeleverd. De groep, die ooit in het voorprogramma van Fairport Convention stond, laat zien in staat te zijn volwassen popmuziek met een folky achtergrond te kunnen maken. Het hoge frêle stemgeluid van zangeres/violiste Noortje v.d. Voort, maar ook de prestaties van de andere leden (Judith van der Valk:Zang, fluit en doedelzak & Cora van den Berg: viool & Roland Mathijssen: percussie, didgeridoo en bodhran & Michiel Bos: gitaar en bouzouki & Endy Kasanardjo: (bas-) gitaar en Marc Rosiers: drums en percussie) hebben tot resultaat geleid, dat er een album is, waar het prettig naar luisteren is. Opvallend en tegelijkertijd knap, is het feit, dat alle nummers "eigen"-nummers zijn. Terecht is dit album van Inner Strength "album van de week" bij de Brto.

BRTO Radio is ook via internet te beluisteren: www.brto.nl.

Op 15 januari waren twee groepsleden van Inner Strength al te gast bij de BRTO, in het programma Celtic Connection dat elke dinsdagavond wordt uitgezonden. Wie de band live aan het werk wil zien, kan volgende week vrijdag, 15 februari 2008, terecht in Theater Jan van Besouw in Goirle. Voor verdere info, zie: www.inner-strength.nl.