Onder de titel Fortysome Years of Music viert Ruud Hermans op zondag 18 mei 2008 in 013 in Tilburg zijn jubileum. Hij presenteert daar tevens zijn nieuwe cd Forevermore met  gastoptredens van J.W. Roy, Dick van Altena, Lonely 2, Jacqueline van der Griend, Wim van de Vliert en Marcel & Wilma Smulders. Ruud zal worden begeleid door de MVP's, bestaande uit: Cor Mutsers, Eric Coenen, Sjoerd Rutten, Frans de Berg, Joost van Es, Wim van de Vliert, Will Maas en Had Verheijen.

Forevermore van Ruud Hermans bevat 14 liedjes in een mix van lekkere uptempo nummers en ballads en is daarmee heel anders dan de voorganger Stills uit 2003. Gastzangers op het album zijn Paskal Jakobsen (de zanger van Bløf, die naar verwachting ook in 013 aanwezig zal zijn), JW Roy, Wim van de Vliert, Jacqueline van der Griend en Dick van Altena, terwijl naast de MVP's ook Bert Meulendijks, Roel Spanjers en Will Maas hun muzikale medewerking verlenen.
 
Naast de show en de presentatie van de nieuwe cd, wordt op 18 mei ook de eerste tekstbundel van Ruud Hermans gepresenteerd, Lyrics In and Out. Een bundel met veertien van zijn teksten met begeleidende verhaaltjes, die mooie doorkijkjes bieden en wat meer laten zien van Ruud als songwriter en als mens.
 
Zondag 18 mei 2008, Fortysome Years of Music, Ruud Hermans viert 40-jarig jubileum met gasten in 013, Veemarktstraat 44, Tilburg. Zaal open: 15.00 uur, aanvang show: 16.00 uur. De toegangskaarten kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar via www.ticketservice.nl, 013, de grotere postkantoren, GWK's, grotere VVV's en via www.ruudhermans.nl.   
 
Zie ook: www.ruudhermans.nl en www.013web.nl.