Laura mailt: Graag zou ik het spelen en zingen van Balkanmuziek weer oppakken. Ik heb in verschillende volksmuziekgroepen gezongen en jaren in een Bulgaars koor gezongen. Ik speel ook accordeon en kan dat ook wel eens combineren met zang, maar ik heb gemerkt dat ik (in ieder geval een gedeelte van de tijd) ook de handen vrij wil hebben voor zingen. De bezetting moet daar dus op in kunnen spelen of er kan gewoon een accordeonist bij.

Muziek uit: vm. Joegoslavië (bijv sevdah), Griekenland, Bulgarije, Armenië, Georgië, etc.

Ik wil graag gaan optreden (hoeft niet maandelijks, een paar keer per jaar is ook al leuk) en dus me daar ook op richten. Daarvoor is een zekere professionele instelling en een (redelijk) goed niveau nodig. Ook vind ik het belangrijk dat er enthousiasme is om creatief met nummers om te gaan zodat ze meer eigen worden, zonder de specifieke stijl uit het oog te verliezen. Dus niet alleen maar stomweg kopiëren zoals in volksdansorkesten (ten behoeve van de dansers vaak) gedaan wordt.

Omg. Utrecht. Ik heb al een geïnteresseerde klarinettist gevonden. Met haar moet ik nog kennismaken, maar liefst als er al wat meer muzikanten zijn...

Interesse? Neem contact met me op!

Groeten,
Laura
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..