De inschrijvingen voor de Stage voor Traditionele Volksmuziek van Muziekmozaïek, van 21 tot en met 25 augustus 2009 in Gooik, lopen als een trein, zo meldt de organisatie. Een aantal sessies waren al na 1 dag volzet, voor andere is er wel nog plaats.

De sessies samenspel zijn al volzet en ook voor cursussen als zang, percussie, trekzak beginners en viool vergevorderden kan niet meer worden ingeschreven. Die waren al na dag 1 overboekt. Op dit moment schreven al 300 mensen zich in voor de 31ste Stage voor Tradtitionele Volksmuziek, terwijl de inschrijjvingen maar een week geleden van start gingen.
 
Voor een aantal andere sessies zijn er wel nog plaatsen vrij. Wie er van 21 t/m 25 augustus dit jaar nog wil bij zijn, maakt het meeste kans als hij of zij zich inschrijft voor draailier beginners (met Iep Fourier), trezkak vergevorderden (met de Bretoen Martin Coudroy, ook gespecialiseerd in Zweedse muziek), viool beginners met Ivo Lemahieu of de cursus DADGAD-gitaar (open tuning) met Jeroen Geerinck.
 
Neem zeker nog eens een kijkje op www.muziekmozaiek.be in het overzicht van alle cursussen die worden opgezet tijdens de 31ste Stage voor Traditionele Volksmuziek.